• In het buitengebied van Hoogstede

  • Landelijk gelegen

  • Grote serre

  • Speelveld

  • 6x 2 persoonskamer

Groepsaccommodatie Hof von Hoogstede

Tussen de bossen en uitgestrekte landerijen ligt in het schilderachtige Vechtedal ons vakantiehuis en groepsaccommodatie Hof von Hoogstede.

Omringd door uitgebreide fietsroutes en prachtige wandelmogelijkheden vindt U bij ons natuur, rust, ruimte en vermaak.

Ons huis ligt in Duitsland net over de grens bij Coevorden (10 km) en Hardenberg (30 km) en een paar honderd meter vanaf de rivier De Vechte in het buitengebied van de plaats Hoogstede.

Hier ziet u het klein wild nog over de landerijen zoeken naar eten en als u geluk heeft komt u een roedel herten tegen op weg naar hun drinkplaats.

We hebben een groot speelveld met trampoline, volleybalveld en voetbalveldje. Verder een groot terras met een aantal picknick banken 2 grote kolen barbecues en een overdekte speelplaats waar de kinderen hun fantasie een vrije loop kunnen laten gaan.

In de serre is een hoekje waar het een en ander aan spelletjes liggen en in de bar is een dartbaan. Op 2 plekken in de accommodatie liggen boeken die u kunt lezen, dvd's die u kunt kijken en computer spelletjes die u kunt spelen.

Onze ruime boerderij is uitermate geschikt voor Opa en Oma met kinderen en kleinkinderen. Maximaal 30 personen maar ook geschikt voor familie of kleine groepen.

Moatenweg 3, Hoogstede (Tel.nr. 0031 615948501)